houding
   
     
Home Page Image
belangrijker dan inhoud


 

Coaching en Advies

Coaching is bedoeld voor mensen die vastlopen in hun werk en/of zich willen heroriŽnteren op hun loopbaan. Bij het vastlopen krijgen zij door coaching zicht op de oorzaken van dit vastlopen en hun aandeel daarin. Vandaar uit leren zij om een alternatieve houding en ander gedrag te ontwikkelen. Bij heroriŽntatie op hun loopbaan zijn centrale vragen tijdens het coachingstraject: ĎWaar gaat het mij ten diepste om in mijn werk en welke plek heeft mijn werk in mijn leven?í

Vanuit eigen ervaring en theoretische verdieping en scholing begeleid ik ook mensen met (kans op) een Burnout, tegenwoordig Chronisch Stress Syndroom genoemd.

Een coachingstraject duurt gemiddeld tien tot vijftien sessies van een uur.

Advies is vooral gericht op organisatievraagstukken. Het kan voor een organisatie inspirerend zijn via een adviseur inzicht te krijgen in factoren die de samenwerking en de werksfeer belemmeren. Daardoor kan er binnen een organisatie een creatieve werkomgeving ontstaan, waarbinnen medewerkers geÔnspireerd kunnen werken en zich gezamenlijk verantwoordelijk voelen voor de organisatiedoelstellingen.

LotusConsult werkt o.a. voor: het middelbaar en hoger onderwijs (design & media vormgeving, social work en personeel & arbeid), zelfstandige en startende ondernemers, de luchtvaart- en high tech industrie, consultancy/adviseurs, de logistiek, student begeleiding.